Naar de webshop

Sensoren voor vingerbeveiliging

De Pilz sensoren zorgen voor vingerbeveiliging van uw medewerkers. Naast de standaard voorschriften, garanderen de PSEN Sensoren en commando's- en meldapparaten PIT extra vingerveiligheid. Ons uitgebreide portfolio heeft een oplossing voor elke eis. Vingerbeveiliging is een expertise waarin we ons hebben gespecialiseerd. Continu innoveren we om u de beste oplossing te bieden. Maximale vingerbeveiliging en een vrije toegang tot het werkproces leveren u de totaaloplossing.

Totaaloplossingen

Voor de complete automatisering leveren we totaaloplossingen. Daarbij integreren we de veiligheid en automatisering in het product. Bovendien hebben we geleerd dat automatiseringsoplossingen eenvoudig in gebruik moeten zijn. Zo wordt er zo min mogelijk tijd verloren om de nieuwe machine of installatie optimaal te beheren. Daarom zijn onze oplossingen eenvoudig te bedienen. Van hekbewaking tot vingerbeveiliging, Pilz realiseert duurzame en veilige machines en installaties. 

Mee met de ontwikkeling

De steeds strenger wordende veiligheidseisen in de industrie zorgen dat u mee dient te gaan in die ontwikkeling. Vingerbeveiliging van Pilz voldoet aan de hedendaagse eisen. We adviseren u graag welke optie voor vingerbeveiliging het best aansluit op uw eigen wensen.

Bekijk alle sensoren die zorgen voor de vingerbeveiliging.