Naar de webshop

Hekbewaking voor een veilige omgeving

De veilige hekbewaking van Pilz zijn contactloos, maximaal beveiligd tegen manipulatie en geschikt voor zware omstandigheden. Zwenk- en schuifdeuren worden niet meer onbedoeld geopend. De veilige hekbewaking heeft een lange levensduur omdat het een robuust ontwerp heeft en vanwege de mechanische belastbaarheid. Pilz is een toonaangevend en innovatief bedrijf dat wereldwijd klantgerichte oplossingen realiseert.

Veilig voor mensen en installaties

De hekbewaking van Pilz behoort tot de veiligste hekbewakingen. De hekken kunnen tot in de hoogste veiligheidscategorie worden gebruikt. Voor zowel mensen als installaties is de veilige hekbewaking te gebruiken.

Totaaloplssing met besturingstechniek

Maak uw hekbeveiliging helemaal compleet met de veilige besturingstechniek. De combinatie van onze besturingstechniek en hekbewaking, zorgen voor een veilige totaaloplossing van uw hekbewaking. 

Duurzaam en veilig

Tot een maximale sluitkracht van 1000 N wordt de veiligheid van de hekbewaking gegarandeerd. Het heksysteem is slijtvast waardoor de duurzaamheid gewaarborgd is. Met de hekbewaking van Pilz kiest u voor een veilige en duurzame oplossing.

Bekijk onze hekbewaking voor gedetailleerde specificaties over onze heksystemen.