Naar de webshop

PLC bediening

PLC bediener PSSuniversal PLC is te gebruiken voor standaard en veiligheidstaken. De verbeterde PLC bediening is een krachtig en flexibele opvolger van PSSmodular. De PLC behoort tot het automatiseringssysteem PSS 4000. Ze zijn te gebruiken voor de meest uiteenlopende toepassingen. Pilz is wereldwijd toonaangevend op het gebied van automatisering. We leveren innovatieve totaaloplossingen aan klanten verspreid over de aarde.

PLC programmeren

De PLC wordt meestal geprogrammeerd door een computer. Na het programmeren start de PLC het betreffende voorgeprogrammeerde proces dat het continu herhaalt. Na het proces worden de outputs aangepast en wordt ook de status van de ingangen ingelezen.

De PSSuniversal PLC is programmeerbaar in de hoofdtalen van EN/IEC 61131-3. Hij is zowel voor standaard als veiligheidstaken programmeerbaar. Met de grafische programma editor kan hij worden geconfigureerd. 

PLC controller

PLC bediening zorgt voor een snellere ontwikkeling in de automatisering. Pilz is op dat gebied een voorloper omdat we innovatief ondernemen. We proberen altijd de beste oplossing voor u te realiseren. 

Bekijk al onze PLC controllers voor een duidelijk overzicht en prijzen.