Naar de webshop

Machineveiligheid relais

De machineveiligheid is voor zowel stand- als positiebewaking. PSENmag biedt maximale veiligheid voor een kleine prijs. Het is eenvoudig te integreren in uw huidige systeemomgeving. Machineveiligheid relais van Pilz is wereldwijd al miljoenen keren gebruikt naar volle tevredenheid. Vele bedrijven hebben we al mogen voorzien van machineveiligheid relais. 

Bijna 30 jaar ervaring

De veiligheidsrelais PNOZ beschermen veiligheidsfuncties. Denk daarbij onder andere aan noodstoppen, hekwerken en lichtgordijnen. Bijna 30 jaar geleden ontwikkelden we ons eerste noodstoprelais. Destijds was het voor machine en mens. Tegenwoordig is de machineveiligheid relais nog steeds voor machine en mens. In de afgelopen 30 jaar hebben we unieke en specialistische kennis opgedaan. We weten precies wat in uw situatie de beste machineveiligheid garandeert.

Totaaloplossingen

PNOZ is het originele veiligheidsrelais. Optimale veiligheid voor uw machines, installaties en mensen. Naast machineveiligheid bieden we ook beveiliging voor mensen. Vingerbeveiliging is bijvoorbeeld ook een specialisatie van ons. Hekbewaking en deurvergrendeling zijn andere specialiteiten van ons.  

Alles op een rij

Bekijk alle mogelijkheden die Pilz biedt voor machineveiligheid