Naar de webshop

Industriële automatisering

De industriële automatisering is continu in ontwikkeling. Machines en installaties worden steeds krachtiger, sneller en slimmer. Daarmee neemt de automatisering een vlucht omdat het op de lange termijn kosten besparend werkt. De productiviteit wordt ook verhoogd door de automatisering. Pilz biedt complete automatiseringsoplossingen voor de industrie. Sensoren, besturingstechniek en aandrijftechniek. 

Besturings- en aandrijftechniek

Besturingstechniek van Pilz realiseert bewaking van elektrische en functionele veiligheid. Volledige machinebesturing is ook mogelijk. In de aandrijftechniek bieden we geïntegreerde veiligheidsfuncties, veilige logische functies en de verbinding van visualisatie, sensoren en actuatoren.

Veilig en eenvoudig

Veiligheid en eenvoudige inbedrijfstelling zijn belangrijke onderdelen voor de industriële automatisering. Het is belangrijk dat zowel de medewerkers als de machines veilig beschermd worden. Dat vergroot de levensduur en dus duurzaamheid.

Daarnaast is het belangrijk dat het eenvoudig aan te sluiten is op uw huidige systemen en installaties. U bespaart daardoor tijd en kosten omdat onnodige omzettingen overbodig zijn. De automatiseringsoplossingen van Pilz zijn flexibel, zowel voor onderdelen van systemen als de complete industriële automatisering wordt door ons verzorgd.

Bekijk al onze oplossingen voor de industriële automatisering