Naar de webshop

Veilige deurvergrendeling

Pilz heeft een groot assortiment aan veilige sensoren voor deurvergrendelingen. De sensoren voldoen aan internationaal geldende normen en zijn getest en goedgekeurd door certificeringsinstanties. Deurvergrendeling van Pilz beschermt uw investering. Pilz sensoren sluiten eenvoudig op uw installaties aan te sluiten. We hebben al jarenlang ervaring in de automatisering en deurvergrendeling specifiek. 

Totaaloplossingen

We leveren totaaloplossingen op het gebied van automatiseringstechniek. De diverse mogelijkheden voor deurvergrendeling kunnen de keuze bemoeilijken. Onze adviseurs weten precies wat voor u de beste oplossing. We hebben al vele tientallen jaren ervaring en hebben daardoor unieke en specialistische kennis opgebouwd.

Makkelijk en eenvoudig

Onze sensoren zijn makkelijk te integreren met uw huidige installatie en machines. Deurvergrendeling installeren is nog nooit zo makkelijk geweest. We hebben goed gekeken naar wat voor onze klanten het best werkt. Snel, eenvoudig en zeer goede kwaliteit is wat we leveren. Snel te plaatsen, eenvoudig te gebruiken en zeer duurzaam.

Bekijk alle sensoren voor een veilige deurvergrendeling