Naar de webshop

Automatiseringstechniek

Pilz is een toonaangevend en innovatief bedrijf in de wereldwijde automatiseringstechniek. Al vele tientallen jaren realiseren we totaaloplossingen voor de automatisering. Zowel kleine als grote onderdelen uit de automatiseringstechniek bieden we aan om u de best mogelijke oplossing te bieden. De voortdurende ontwikkelingen die plaatsvinden, houden wij nauwlettend in de gaten. Pilz heeft veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Totaaloplossingen in de automatiseringstechniek

Van losse componenten tot totaaloplossingen uit de automatiseringstechniek vindt u allemaal bij Pilz. Van vingerbeveiliging tot hekbewaking en van lichtgordijnen tot deurvergrendeling. De automatiseringstechniek kent geen geheimen voor Pilz. We hebben unieke en specialistische kennis over de automatiseringstechniek.

Veilig en duurzaam

Bij al onze producten hebben we veiligheid en duurzaamheid zeer hoog in het vaandel staan. Het is belangrijk de medewerkers een zo optimaal mogelijke werkomgeving te bieden. Daarnaast wilt u ook uw machines en installaties zo veilig mogelijk bewaken. Daarom is veiligheid en duurzaamheid zo belangrijk bij ons.

We helpen bedrijven uit vele branches en uit vele landen. Van begin tot eind kunnen we u helpen met het realiseren van de beste oplossing. 

Lees verder over onze rol in de automatiseringstechniek.