Naar de webshop

Veilige aandrijftechniek

Aandrijftechniek van Pilz levert u totaaloplossingen in de automatisering. We leveren veilige en energie-efficiënte automatisering voor de aandrijftechniek. Ze maken het beheren en bedienen van zeer dynamische aandrijvingen veiliger en duurzamer. Pilz innoveert en creërt met veiligheid en duurzaamheid voorop. We vinden het namelijk erg belangrijk dat u zo veilig mogelijk te werk kunt en er zo lang mogelijk van kunt genieten. Pilz is al tientallen jaren een toonaangevend bedrijf in de aandrijftechniek. Vele klanten zijn u al voorgegaan.

Veilig en populair

Veilige aandrijftechnieken worden inmiddels beschouwd als de standaard van de techniek. Tegenwoordig hebben ze hun intrede gedaan in normen, prodcuten en applicaties. Machines en installaties drijven op het functionele karakter van de aandrijftechniek. Ze zijn erg populair omdat het de productiviteit verhoogt. De aandrijftechniek van Pilz zorgt voor een veilige en energie-efficiënte besturing van aandrijvingen.

Wereldwijd en toonaangevend

Pilz is een internationale speler in de aandrijftechniek. We innoveren voortdurend om onze klanten de beste automatiseringsoplossingen te bieden. Ons uitgebreide assortiment aan producten en onze gespecialiseerde kennis maken ons tot een totaalleverancier in de automatisering en aandrijftechniek in het bijzonder.

Lees meer en bekijk het filmpje over aandrijftechniek bij Pilz.